tips i norge sexleketøy bergen

Harstad er nummer 12, mens Alta er nummer Her selger Kondomeriet flest sexleketøy: 1. Oslo. 2. Bergen. 3. Stavanger. 4. Trondheim. 5. Det er ikke god butikk for Beate Uhse å gi ut to pornoblader og selge sexleketøy i Norge. I fjor endte det med millioner i minus. Norske kvinner er de som benytter seg av mest av sex-leketøy på kontinentet. – Hver tredje nordmann har et sex-leketøy, hevder Grete Helle, butikksjef på Kondomeriet i Bergen. Dessuten har vi penger til det her i Norge, og mange liker å Tips: 33 ; Materialet på dette nettstedet omfattes av.

Tips i norge sexleketøy bergen - Hamar kontaktannonse

Og som ventet - bøkene og deretter filmen om 50 Shades of Grey, som var en enorm suksess i fjor, har vært med å påvirke hvordan nordmenn ser på og bruker leketøy. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene. Faks: 55 31 00 Investerer 21 millioner i nybygg for framtida. Det samme ble nødvendig i år. I rene tall er det innbyggerne i Bodø og Tromsø som handler mest sexleketøy i nord, med 5.

Tips i norge sexleketøy bergen - gratis sex

Her kjøper Kondomeriets kunder mest sexleketøy på nett: Her kjøper Cpunktet. I forhold til innbyggertall er det innbyggerne i Bodø som handler mest hos Kondomeriet. Lik oss gjerne på Facebook:. Selv om man skulle tro at de fleste foretrekker å handle erotiske artikler via nett, står butikksalget for hele 73 prosent av Kondomeriets omsetning.

Videos

Toyparty i Kondomeriet tips i norge sexleketøy bergen

0 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *